Van de Vorst is gespecialiseerd in zowel kleine als grote afbraakwerken. Van selectief slopen tot speciale afbraakwerken binnen gebouwen met minigravers en met de hand, niets is ons vreemd.

Voor al uw kleine en grote afbraakwerken kunt u bij ons terecht. Moet uw achterbouw of tuinhuis afgebroken worden, of moeten uw putten verwijderd worden?
Dan bent u aan het juiste adres bij Van de Vorst.
Maar ook voor het uitbreken van vloeren en chape, en zelfs het ontmantelen of afbreken van gedeeltelijke of volledige gebouwen, met of zonder behoud van de gevel, horen bij ons breed scala aan afbraakwerken.

Van de Vorst is gespecialiseerd in selectief slopen – of het gescheiden inzamelen van de verschillende afvalstromen bij de sloop van een gebouw.
Daarbij worden eerst ramen, deuren, hout- en dakwerk, leidingen, verlichting en nutsinstallaties en niet-dragende structuren verwijderd, om vervolgens het karkas van het gebouw te slopen.
Zo minimaliseren we dure reststromen en belasten we het milieu zo min mogelijk.

Om afbraakwerkzaamheden veilig en efficiënt uit te voeren beschikken we over de nodige machines en uitrustingsstukken. Om elk werk optimaal uit te kunnen voeren hebben we zelfs enkele uitrustingsstukken zelf ontworpen voor speciale handelingen.
We zijn een expert in speciale afbraakwerken binnen gebouwen. Het verzamelen en verwerken van afvalstromen gebeurt op onze eigen terreinen, zodat we snel en efficiënt kunnen werken.
Dat vertaalt zich in een onmiskenbaar uitstekende dienstverlening en een aantrekkelijke prijs. Aarzel niet om contact op te nemen voor een vrijblijvende offerte.